Zaboravite na gledanje u jednom dahu: Na Disney+ platformi serije će biti prikazivane sedmično!Dolazak Disneyeve streaming platforme je svega nekoliko mjeseci daleko. Kako je ovih dana na sajmu D23 najavljeno dosta projekata svi se pitaju kako će platforma izgledati. Hoće li biti poput Netfixa ili će biti poput HBO-a? Ako ste se nadali da ćete The Mandaloriana pogledati u jednom danu (dahu?) - ili pak bilo koju drugu seriju koja će biti dostupna nakon pokretanja 12. novembra - onda se spremite na razočarenje. Disney prema navodima planira izbacivati epizode na sedmičnoj bazi.


Tokom D23 sajma, Time Federle, autor serije High School Musica: The Musical: The Series, objavio je kako će njegova serija od deset epizoda biti prikazivana sedmično. Glasnogovornik Disneya+ je kasnije ovu informaciju potvrdio rekavši kako će sve serije sa servisa slijediti isti format.


Uz prethodno spomenute serije gledatelji će već od samog starta imati priliku da gledaju Disney originalne serije kao što su The World According to Jeff Goldblum, Encore te kratke animirane priče u Pixarovom stilu pod nazivom Forky Asks a Question.Cijena pretplate na Disneyevu streaming platformu je sedam dolara, a istu možete dobiti u kompletu sa Hulu platformom i ESPN+ za 13 dolara. Osim originalnog sadržaja koji je najavljen za period od sljedeće dvije godine, Disney+ će sadržavati i sve originalne Star Wars filmove, sve dosadašnje Marvelove i Pixarove filmove, te dokumentarce s National Geographic, kao i Disneyeve produkcije.


Sadržaj koji ćete imati dostupan još od prvog dana, kao i onaj koji će biti dodavan u budućnosti možete pogledati na ovom linku.

   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com