Uskoro dolazi manga adaptacija romana o Lukeu Skywalkeru!Ako volite Star Wars i mange, onda je ovo super vijest za vas. Početkom sljedeće, tj. 2020. godine, stiže nam Star Wars: The Legends of Luke Skywalker: The Manga. (jako dug naslov)


Viz Media LLC (kompanija zadužena za distribuciju animea i mangi) uskoro bi trebala svrstati i Star Wars univerzum na listu svojih grafičkih novela. Zbirku priča za Legends of Luke Skywalker kreirat će tim iskusnih i kvalitetnih autora kao što su Akira Himekawa (The Legend of Zelda manga) i Haruichi, kreator stripa Leia Organa: Ordeal of a Princess, naslova koji je adaptacija romana iz 2017. godine Leia, Princess of Alderaan.


Manga o Lukeu Skywalkeru bit će adaptacija romana Journey to Star Wars: The Last Jedi - The Legends of Luke Skywalker (nameće se pitanje: znaju li dati neki kraći naslov?). Kratki sinopsis romana bi bio: na palubi teretnog broda članovi posade pričaju priče o legendarnom Jedi vitezu, Lukeu Skywalkeru. Jesu li te priče istinite ili su pretjerane? Je li Skywalker zaista Jedi heroj ili je možda droid? Posada će morati sama da odluči. Roman je svojevrsna zbirka mitova o Lukeu Skywalkeru.


Ova manga, međutim, neće biti prvi pokušaj ovakve vrste. Između 1998. i 1999. godine originalna trilogija filmova, te Phantom Menace, adaptirani su u obliku mangi, a ilustracije su radili Hisao Tamaki, Toshiki Kudo, Shin'ichi Hiromoto i Kia Asamiya.


Vijest o manga adaptaciji je objavljena na Comic Conu u New Yorku. Osim mange najavljeni su još neke stripovske adaptacije popularne franšize, od koje je možda najistaknutija Marvelova nova serija stripova Star Wars #1 koja će biti smještena u period nakon The Empire Strikes Back.


Za sada još uvijek nije naznačen tačan datum izlaska, ali Star Wars: The Legends of Luke Skywalker: The Manga bi trebao stići u prvih par mjeseci 2020. godine.

   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com