Upoznajte nove svjetove sa vašim prijateljima (co-op lista)


Pored pregršt multiplayer i singleplayer igara, izazov co-op moda je sve popularniji i ustaljeniji u gaming svijetu. Za sve navedene igre pripremite se za iznimnu dozu suradnje i naravno dosta zabave koja će usljediti.Monster Hunter: World Link: Steam

Odlazak u lov na čudovišta sam ili sa nasumičnim strancem preko interneta svakako može biti zanimljiv. Prava i istinska ljepota Monster Hunter: World ogleda se u co-opu sa vašim poznanikom. Igra odiše Capcomovim kombinacijama tokom akcije kao u nekim njihovim prethodnim naslovima, ali sa kompletno novim osjećajem koji vas tjera u dosta rizičnije situacije sa velikim zvjerima kojima se treba prilagoditi. Sama borba vas tjera u što veću razmjenu i suradnju, ali najveća zabava počinje nakon što grupa razvije svoje vještine i odluči se za dobru raznolikost u oružju.

Odlične uvjete za lov pruža i nova ekspanzija koja je predstavljena početkom 2020 g. i ona donosi pregršt novih čudovišta, oružja i sposobnosti koje će upotpuniti vašu timske suradnje.

Risk of Rain 2 Link: Steam


Risk of Rain 2 je svoju tranziciju sa 2D loot-heavy igre u novu perspektivu izvršio gotovo savršeno, zadržavši sve odlike svojih klasa i likova. Koncept ove igre je jednostavan, uništavajte redom neprijatelje iznova i iznova, do vaše neminovne smrti. Zabavu pruža ponovno vraćanje i davanje mogućnosti za pojačanje. Tokom borbe vi sakupljate velike količine predmeta i resursa, oni vas ubrzavaju, liječe kada iskoristite vaše moći za pogađanje neprijatelja, bilo da se radi o munjama, tornadu ili vatri. Također tu su i ludi skokovi koji vam daju nove mogućnosti za borbu. U ovom loop-u možete uživati i sami, ali prava zabava počinje nakon što sastavite vašu tročlanu ekipu za potpuno uništenje.


Overcooked! 2 Link: Humble Store | Steam


Definicija haosa je jednostavno Overcooked! 2. Ovo je crsta co-opa u kojem konstantno morate pomagati jedni drugima ali u cijelom tom haosu vrlo lako je zaboraviti međuljudske odnose, pa tako nakon ove igre vjerovatno neko vrijeme nećete razgovarati međusobno :) .

Naravno prije nego se situacija užari, vi i vaši suigrači ćete zavoljeti ovu igru. Ovaj nastavak obiluje novim mapama i složenim situacijama. Ona se, također, može igrati i bez internet konekcije. Napravite dobro jelo i ne zaboravite dodati malo soli :)


Portal 2

Link: Steam


U ulozi dva robota, Atlas i P-Body, vi i vaš prijatelj ste na zadatku istraživanja tamne i opasne strane GalDosove testne rutine, svih onih stvari koje su zapravo suviše opasne da bi se testirale na ljudima. Trodimenzionalno razmišljanje postaje fascinantno kada zapnete u sve te zagonetke sa vašim prijateljom. Iako je pravo čudo naći nove igrače Portal 2 igre u današnjem periodu, Valve se ipak odlučuje da dostavi nove mape i nove zagonetke koje će vas ubaciti u klinč i koje ćete na posljetku zajedno morati riješiti i istražiti u co-op modu.


Left 4 Dead 2

Link: Steam

Nakon toliko godina od izlaska (2009) pronaći se na bilo kojoj listi zapravo govori o samoj snazi ovog Valveovog hita. Super balansirana, pametno napisana pucačina, Left 4 Dead 2 se bazira na kooperaciji četiri preživljele osobe u borbi protiv hordi zombija. Grupa konstantno mora kordinirati svoje kretanje i pomagati jedni drugima dok se suočavaju s opasnostima iz okruženja.

Konstantna unapređenja, Steam workshop podrška i modding zajednica su zapravo ono što čini ovu igru još uvjek zanimljivom i neizvjesnom. Jer na kraju svega možete igrati u Lord of the Rings' Helms Deep dvorcu.


We Were Here

Link: Steam


We Were Here je avantura prepuna zagonetki koja je dizajnirana u cjelosti da podstiče suradnju. Definitivno ju je nemoguće igrati ikako drugačije. Zagonetke su inspirisane "escape rooms" i igrama kao Myst. Prva igra We Were Here je besplatna, dok nastavci We Were Here Too i We Were Here Together se naplaćuju, svaka ispod 15 dolara. S toga isprobajte ovaj naslov, vi i vaš prijatelj ste zapravo srž zagonetke - smisliti kako komunicirati predstavlja izazov i zadovoljstvo ove trilogije.Warframe

Link: Steam


Solo igranje Warframea ima smisla samo u nekim misijama, dok igranje sa nepoznatim igračima online može djelovati konfuzno, posebno za nove igrače. Ali Warframe se zaista ističe kao co-op igra, stvarajući savršeno okruženje za vas i vaše prijatelje za borbu protiv hordi negativaca. Iako je lako upasti u crvotočinu i rutinu, igra se u osnovi sastoji od prelaženja kroz razne mape i nadograđivanje svog karaktera iznova i iznova. Ali vrlo lako se zadubiti u Warframe svijet i izgubiti pojam o vremenu tražeći i najsitnije nadogradnje. Jedna od pogodnosti je da se možete uskladiti sa prijateljem bilo kakvih gaming vještina, sve dok počnete igrati svi u isto vrijeme.


Pored ove liste donosimo vam još nekoliko Co-op naslova koje možete provjeriti:


Remnant: From the Ashes

Link: Steam

Destiny 2

Link: Steam


Don’t Starve Together

Link: Steam


Sea of Thieves Link: Stranica proizvođaća


Divinity: Original Sin 2

Link: Steam


Halo: The Master Chief Collection

Link: Steam


Deep Rock Galactic

Link: Steam


Total War: Three Kingdoms

Link: Steam


Stardew Valley

Link: Steam


Ghost Recon Wildlands

Link: Steam


Warhammer: Vermintide 2

Link: Steam


Cuphead

Link: Humble   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com