Tom Holland se trebao pojaviti u Spider-Man: Into the Spider-Verse


Krajem prošle godine, uz nekoliko drugih kvalitetnih live-action filmova, izašao je i animirani film Spider-Man: Into the Spider-Verse i ubrzo postao jedan od najvećih hitova. Ubrzo nakon toga film je osvojio i Oscar za najbolji animirani film. Osim blistave animacije film se odlikovao i velikim brojem različitih verzija naslovnog heroja koje do sada nismo imali prilike vidjeti počevši od samog protagoniste Milesa Moralesa do Spider-Mana Noir.


Nedavno se, međutim, pojavila zanimljiva informacija da je Tom Holland, Spidey iz MCU-a, trebao imati kratko pojavljivanje u filmu upravo kao heroj kojeg je do sada igrao u nekoliko Marvelovih filmova. To pojavljivanje na kraju, ipak, nije uključeno u oficijelnu verziju filma, ali smo nešto više o tome saznali upravo od mladog glumca.


"U jednom sam se trenutku trebao pojaviti kao još jedan Peter Parker (uz onog kojeg je igrao Jake Johnson). Scena se odigravala na željezničkoj stanici ili nečem slično tome, i trebalo je da bude kao skriveni znak za fanove. Trebao sam proći negdje u pozadini i reći nešto tipa "Hej, mali."


Hollandov Peter Parker je bio u fazi planiranja, ali nije dospio do faze proizvodnje. Tom Holland je rekao kako mu se ideja svidila, te da mu je pravo krivo što se nikada nije realizirala. Na pitanje bi li se ta situacija mogla desiti u obrnutom smjeru, tj. da se Shameik Moore kao Miles Morales pojavi u MCU, Holland je bio oduševljen idejom i vrlo otvoren za mogućnost toga da se desi u relativnoj budućnosti.


Hoće li se, pak, nešto od svega ovoga obistiniti, pa na nama je da čekamo i vidimo.

   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com