The Batman Who Laughs Rising je društvena igra za sve fanove Mračnog viteza!DC-ev multiverzum se raspada i njegovi najveći superheroji moraju surađivati kako bi porazili najstrašniju verziju Dark Knighta do sada u nadolazećoj društvenoj igri The Batman Who Laughs Rising.


Društvena igra je bazirana na seriji stripova Dark Nights: Metal. Igra The Batman Who Laughs Rising upoznat će igrače s uznemirujućim neprijateljem koji poprima oblik Mračnog viteza, ali njegov je cilj proširiti kaos i strah. Njegov teror počinje teroriziranjem ulica grada Gothama uz pomoć armije zlih Dark Knightova i Robina. Tim koji će se suprotstaviti neprijatelju je sačinjen od poznatih DC heroja koji čine Wonder Woman, Hawkgirl, Green Lantern, te pravi Dark Knight, Batman. Drugim riječima, ova društvena igra je predviđena za maksimalno četiri igrača koji mogu uzeti ulogu jednog od četiri navedena superheroja (pretpostavljam da ćemo svi htjeti da budemo Batmani).


Svakim potezom igrači mogu odlučiti da otputuju na jednu od nekoliko lokacija gdje će pokušati pobijediti neprijatelja putem pravog broja koji naprave kockice. Prije toga, da bi to postigli, moraju preživiti napad Batman Who Laugh, koji će pokušati da ubije vaše karaktere kako bi još više poboljšao svoje izglede. Ukoliko preživite napad, moći ćete u pomoć prizvati i neke saveznike kao što su Harley Quinn i The Flash. Osim njih, mogući saveznici su i neki Batmanovi elter-ego likovi iz drugih univerzuma kao što su The Merciless i The Dawnbreaker, te i sam princ zločina, pravi Joker.The Batman Who Laughs je posljednja u nizu društvenih igara iz Rising serijala koja dolazi u ovaj format. Prije toga ste mogli nabaviti Star Wars: Dark Side Rising, Thanos Rising: Avengers Infinity War, Harry Potter. Death Eaters Rising, a uskoro stiže i Spongebob: Plankton Rising društvena igra.


The Batman Who Laughs Rising će biti odličan oblik zabave za sve fanove superheroja, pogotovo fanova samog Batmana. Igra još uvijek nema tačan datum izlaska, ali okvirno je najavljena za jesen ove godine i moći ćete je nabaviti po cijeni od 50 američkih dolara.

   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com