Temtem stiže uskoro!


Temtem nam stiže uskoro, tačnije 21. januara možemo očekivati oficijelno predstavljanje ove igre na Steamu. Nemoguće je i za samog izdavača pa tako i za nas da pričamo o ovom naslovu, a da ne pomenemo nevjerovatnu sličnost sa Pokemon svijetom. Stoga ova video igra je sve ono što su pravi fanovi Pokemona željno iščekivali dosta dugo. Nadamo se da mnogima nedostatak popularnih karaktera i samog naziva neće puno uticati na uživanje u ovom MMO-u.

Da ne bi puno ponavljali Pokemone u ovom tekstu pomenut ćemo odmah na startu sve ono što aludira na njih. U samom početku igre osjetit ćete veliki nanos nostalgije pri upoznavanju sa Temtem okruženjem. Potrebno će biti da istražujete, hvatate i borite se sa životinjama iz okruženja, umjesto poke-loptom hvatat ćete ih pomoću kartice. Vaše životinje ćete trenirati i usavršavati njihove mogućnosti koje će biti korisne tokom borbe sa drugim trenerima. Svaki Temtem ima svoju specijalnu vrstu u koju spada, ta lista se grana na 12 različitih tipova. Kao što možete očekivati svaka vrsta ima svoje slabosti i mane u odnosu na neku drugu što otvara veliki broj kombinacija i taktika u borbama. Jedna od novina koje uvodi ova igra je da sve stare vještine koje posjeduje Temtem zapravo ne zaboravlja, one ostaju tu i ukoliko želite možete ih iskoristiti u bilo kojem trenutku, naravno ako se pokajete imate opciju da se vratite na onu prvobitnu postavku.


Jedna od najljepših strana ove igre je sama borba. Kako je najavaljeno imat ćete mnogo otvorenih mogućnosti za kreiranje strategija, istraživanje, borbe, treninge i interakciju sa drugim igračima. Sve to možete obavljati u duo modu, tako da vi i vaš prijatelj možete kombinovati vještine vaših Temtemova.


Od 21. januara Temtem je dostupan na Steamu, a za sada nije jasno naglašena cijena igre, ali obzirom na dosadašnje naslove ovog izdavača, ova igra ne bi trebala prelaziti 30$ . Da bi uspješno istražili šest letećih otoka prepunih Temtem životinja potrebne su vam minimalno ove komponente: 64-bitni dual-core 2,4Ghz procesor sa Windows 10 64bit sistemom. Potrebno je, također, da vaš PC posjeduje minimalno 4gb ram memorije kao i grafičku karticu sa minimum dx11.


   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com