Teamgroup predstavlja T-FORCE XTREEM ARGB DDR4 ram memoriju
Teamgroup je nedavno proširio svoj asortiman proizvoda sa novom ram memorijom. Riječ je o T-FORCE XTREEM ARGB DDR4 gaming ram memoriji koja prateći trendove gaming opreme sadrži RGB led diode ali i u potpunosti novo kućište rama obloženo ogledalima. Ova memorija svoje osvjetljenje zasniva na optičkoj refleksiji vođenom sa vanjskom svjetlosti koja prodire do samog rama. Samim tim dopušta kreiranje različitih refleksija i gradienta.


IC čip napravljen za TEAMGROUP T-FORCE XTREEM ARGB DDR4 gaming memoriju odabran je rigoroznim postupkom testiranja. Svaki od njih testiran je na potpunu kompatibilnost i stabilnost, te igračima nudi DDR4 gaming memoriju izvrsne kvalitete, optimalne performanse, stabilnost i kompatibilnost. Također, važno je napomenuti da RGB rasvjeta Teamgroup-a podržava sve glavne softvere za kontrolu osvjetljenja poznatih marki kao što su ASUS, AURA i GIGABYTE, tako da korisnici mogu sinhronizirati i podešavati stil svoje memorije bez potrebe za dodatnim programom. Ako vam RGB osvjetljenje nije toliko bitno, moguće je isključiti ga i pritom zadržati samo zrcalni učinak raspršivača topline.


Nova gaming Ram memorija Teamgroupa ima ugrađeni OC profil koji omogućava jednostavno overlocking jednim klikom bilo da je instaliran na AMD ili Intel sistemu. T-FORCE XTREEM ARGB memorija za igre podržava do 4800 MHz takta pomoću memorijskih IC-ova. Svaka IC memorija garantuje potpunu sigurnost i jednostavan postupak instalacije.

U ovom trenutku, Teamgroup nudi T-FORCE XTREEM ARGB gaming memory setove u konfiguraciji 2x8GB u varijantama 3200, 3600 ili 4000 MHz, svaki popraćen doživotnom garancijom, a sudeći prema trenutnom paketu proizvoda, nove 4800 MHz varijante bi trebale također u konfiguraciji 2x8GB.

   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com