Snimanja Bonda 25 kasne jer režiser previše igra Red Dead Redemption 2Snimanje 25. dijela filmskog serijala o najpoznatijem špijunu nikako da se riješi prepreka. Prva je bila ona s izborom režisera i svim kreativnim nesuglasicama koje su dovele do toga da Danny Boyle napusti projekat, a Cary Fukunaga dobije njegov posao. Druga prepreka se desila već početkom snimanja filma. Daniel Craig je doživio povredu koja ga je udaljila od seta na dva mjeseca, zbog čega je i čitava produkcija filma morala biti zaustavljena.


Najnoviji izvještaji sa seta govore kako snimanja u posljednje vrijeme kasne za rasporedom zbog Fukunagine opsesije s igrom Red Dead Redemption 2.


Naime, nedavno je objavljeno kako je Cary Fukunaga na set došao s tri sata zakašnjenja zbog čega ga je čitava ekipa morala čekati, kao i raditi prekovremeno. Što je još gore, nadoknade snimanja su pale na Dan očeva. Kao razloge kašnjenja, anonimni izvoru su naveli da je Fukunaga zahtijevao promjene lokacije, da bi nakon što je sve bilo postavljeno kasnio nekoliko sati zato što je igrao igre na PlayStationu.


Fkunaga je na ove tvrdnje odgovorio na jednom postu na Instagramu: "Ne postoji ni minuta ovog posla koja nije zakazana, pa čak i na dan snimanja, između rezova i podešavanja, a nakon što sve završimo uvijek je tu cijeli niz predanih i vrijednih radnika koje užurbano pripremaju sljedeću scenu, na ovoj vrsti posla niko ne spava."


Ali, u nastavku se dohvatio i pitanja igre: "Što se tiče moje veze s PS4, ako moj napredak u RDR2 može indicirati bila šta, on stoji na 63% već mjesecima, a ako mi neko pokvari kraj prije nego završim sa snimanjem filma, bit ću ljut."


Možemo samo reći da se nadamo da mu niko neće odati kraj, jer bi se Fukunaga nama mogao revanširati na primjeru filma.


Izlazak Bonda 25 je zakazan za 03. april 2020. godine.

   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com