Salma Hayek se pridružuje Marvelovom univerzumu u filmu The Eternals?Treća faza u Marvelovom univerzumu tek treba da bude zatvorena s novim Spider-man filmom. I premda iz Marvela još uvijek nisu spremni za razgovor o četvrtoj fazi, vijesti o potencijalnim naslovima neprestano izlaze. Nakon špekulacija o mogućem antagonisti u Black Widow filmu, danas je objavljeno kako je Salma Hayek u pregovorima Marvelom da bude jedna od glumica koja će se pridružiti glumačkoj ekipi u filmu The Eternals. Njen dolazak u MCU još uvijek nije zvanično potvrđen, niti koji lik će igrati, ali to bi moglo biti objavljeno na ovogodišnjem Comic-conu.


Ranije je bilo govora kako je Angelina Jolie zainteresovana da glumi Sersi u filmu. Nakon nje, najistaknutiji ženski član The Eternalsa bi bila Thena. Ako taj karakter bude uključen u scenarij moguće je da bi Salma Hayek igrala upravo nju.


Richard Madden, poznat po svojoj ulozi Robba Starka u Game of Thrones, trebao bi igrati Ikarisa. Kumail Nanjiani je također uključen u film, ali njegova uloga još uvijek nije precizirana, a pored njega ulogu će imati i južnokorejski glumac Ma Dong-seok.


The Eternals će biti zasnovan na istoimenom stripu koji je kreirao Jack Kirby. Taj je serijal stripa u Marvel uveo grupu besmrtnika koji se nazivaju Eternals, a njihovi najveći protivnici su Deviantsi. Jedan od najpopularnijih Eternalsa bio je upravo Thanos, koji je bio treća generacija besmrtnika. Koliko će od svega toga biti preneseno na film još nije poznato.


Za režiju filma bit će zadužena Chloe Zhao, a na scenariju će raditi Matthew i Ryan Firpo. Iako datum izlaska još uvijek nije najavljen moguće je da će The Eternals biti spreman za jesen 2020. godine.

   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com