PUBG lite već od iduće sedmice i u Europi


Trenutno je u fazi testiranja nova verzija Playerunknown's Battlegrounds. Za sada najvažnije stvari koje su poznate iz tog testiranja su : PUBG lite će da bude besplatan za igranje i bit će sistemski manje zahtjevan od prvobitne verzije ove igre.

U najavi je jedan od izdavača rekao kako je njihov cilj jednostavno doprijeti do igrača koji u svojim područijima teže mogu doći do hardverskih komponenti potrebnih za originalnu igru. Tako da je njihov tim zapravo razvio igru koja ne poništava načela prethodne i zadržava sva njena oličja ali je u potpunosti prilagođena laptopima ili računarima sa integrisanom grafičkom karticom.


Za sada je Beta dostupna samo u Tajlandu ali se očekuje u skorije vrijeme i na EU tržištu ukoliko njeno samo testiranje bude uspješno. Beta verzija za početak ima samo Erangel tj. osnovnu mapu dok druge poznate PUBG mape igrači mogu očekivati nekada u budućnosti.

U osnovi PUBG Lite će biti sličan onome koji je dobro poznat na mobilnim uređajima s time da će ova verzija igre poraditi na unutrašnjem izgledu upravljačkog i kontrolnog područja kao i zvukova. Ono što ostaje nepromjenjeno jesu single/duo i squad modovi kao i igranje iz prvog i trećeg lica.

Pogledajte također koje su za sada najavljene konfiguracijske zahtjevnosti:

Minimalna sistemska zahtjevnost: 

OS: Windows 7/8/10, 64-bit

CPU: Intel Core i3 2.4GHz

RAM: 4GB

Grafika: Intel HD Graphics 4000

HDD: 4GB

Preporučena sistemska zahtjevnost:  :

OS: Windows 7/8/10, 64-bit

CPU: Intel Core i5 2.8GHz

RAM: 8GB

Grafika: Nvidia GeForce GTX 660 or AMD Radeon HD 7870

HDD: 4GB

   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com