Omiljeni likovi iz djetinjstva napokon udružuju snage!

Omiljeni likovi iz '90-ih i našeg djetinjstva napokon udružuju snage. Mighty Morphin Power Rangers i Teenage Mutant Ninja Turtles će se ujediniti u specijalnom strip izdanju, koje izlazi u decembru, kako bi pobijedili Tommyja i Shreddera.Nickelodeon, IDW i BOOM! Studios sklopili su partnerstvo kako bi izdali ovaj strip koji će se sastojati od pet dijelova. Autor serijala je Ryan Parrott (Power Rangers: Necessary Evil), dok je za onaj artistički dio stripa zadužen Simone di Meo (Mighty Morphin Power Rangers). Ali hoće li se ovaj iznenadni susret dvaju ekipa zadesiti na istoj strani... ili će biti neprijatelji? Na odgovor ćemo morati čekati do decembra. Parrott je na društvenim mrežama zvanično potvrdio ovaj projekat, a u izjavi nije krio ni vlastito oduševljenje:


"Iskreno, mislim da mi je skrivanje ovog projekta od vas (fanova) oduzelo nekoliko godina moga života. Ove dvije značajne franšize bile su praktično moji roditelji, a svaka od njih me podučavala vrijednim životnim lekcijama. Power Rangersi i Ninja kornjače odviše su super da ih ne povežemo. Veliko hvala kompanijama Hasbro i Nickelodeon što su mi dozvolili da se igram s tako puno njihovih igračaka, jer je zaista velika čast biti dijelom ovog crossovera. Ja sam najsretnije dijete na svijetu i ne mogu dočekati trenutak kada ćete svi vidjeti šta smo uspjeli kreirati."


Osim kratkog opisa radnje i nekoliko naslovnih fotografija o stripu nema puno informacija, ali nije niti potrebno jer naslov je sve što trebamo kako bi nas privukao i natjerao da ga nabavimo. Ukratko: Power Rangersi dolaze u New York kako bi pronašli Tommy Olivera (Green Ranger), ali ubrzo saznaju da je ovaj postao pristalica Shreddera i njegovog Foot Clana. No, ovu izdaju neće moći prihvatiti u miru, jer će se morati suočiti sa drugim neprijateljem... Ninja kornjačama. Mogu li ove dvije ekipe pronaći zajednički jezik i udružiti se protiv zajedničkog neprijatelja? Ovaj epski crossover će vam dati odgovor na to pitanje kada strip izađe 04. decembra ove godine.   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com