Novi Modern Warfare u multiplayer vraća killstreakoveIz Activisiona su odlučili da prije otkrivanja multiplayera njihove nove igre Call of Duty: Modern Warfare, odlučili da s igračima podijele informaciju kako će se u multiplayer ove godine vratiti jedan od omiljenijih dodataka: killstreaks. Svi se sjećamo da je Activision ovaj dodatak donio u igru s originalnim MW-om kada smo nakon određenog broj ubistava mogli koristiti ili radar ili zračni udar ili helikopter. U kasnijim dijelovima došlo je do malih promjena, te na kraju i do ukidanja dodatka u potpunosti, posebno u Black Ops 4.


Activision je osim informacije, podijelio i tri vrste killstreakova te njihove pogodnosti za igrača. Prvi od njih, pod nazivom Juggernaut, igraču daje ogromni oklop i veliki mitraljez, dodatak koji znamo iz MW3. Drugi se zove Infantry Assault Vehicle, što je u suštini mali tenk s mitraljezom kalibra .50. I treći, koji je izazvao najviše kontroverze, napad je bijelim fosforom. Opis ovog napada kaže da će bojno polje prekriti kanisteri s bijelim dimom koji će dezorijentirati neprijatelja i spaliti sve koji lutaju u blizini.


Bijeli fosfor je lošija verzija herbicida Agent Orange koji se koristio u ratu u Vijetnamu. To je, iako nominalno dimna zavjesa, snažno oružje jer su njegovi neposredni učinci daleko ozbiljniji. Izloženost bijelom fosforu može uzrokovati bezbroj bolesti i poprilično istopiti dijelove kože. Ovo hemijsko oružje još uvijek nije korišteno u nekoj Call of Duty igri, ali ga možemo pamtiti iz igre Spec Ops: The Line, gdje su ga koristili kako bi što učinkovitije prikazali strahote rata.


Moramo priznati da nam je drago što se killstreakovi vraćaju u igru, pogotovo jer su izostali iz prethodnih nekoliko igara, te kako će biti ukomponovani u igru. U kombinaciji s novim sistemom za uređivanje oružja, vjerujemo da će se multiplayer koji je nekad bio najigraniji u svijetu ponovo vratiti na svoj tron i napokon smjeniti brojne battle-royal igre.


01. avgusta će na oficijelnom Call of Duty profilu na Twitchu biti premijerno prikazan novi trailer kao i prvi multiplayer gameplay.   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com