Novi film Edgara Wrighta u kinima tek sljedeće godine


"Haunted by someone else's past, but we'll see you in the future", napisao je Edgar Wright na svom twitteru najavljujući novi datum izlaska njegovog novog filma Last Night in Soho. Iako je prvobitno trebao izaći ove jeseni, Wright radi pandemije nije uspio da posao na filmu privede kraju. Novi datum izlaska filma je sada još dalji, a on je 23. april 2021. godine.


Edgar Wright je o filmu naveo kako je: ""Shvatio sam da nikada nisam snimio film o središnjem Londonu - konkretno Sohou, mjestu gdje sam proveo dosta vremena tokom posljednjih 25 godina", rekao je Wright. "S Hot Fuzz i Shaun of the Dead snimio sam filmove o mjestima gdje sam živio. Ovaj film govori o Londonu u kojemu sam postojao", a sinoć je dodao kako je "uzbuđen što ćete sve moći doživiti na velikom platnu u vašoj blizini."

I Edgar i Focus Feature još uvijek kriju detalje o zapletu filma, ali ranije je latentno navedeno da će putovanje vremenom i promjena tijela igrati bitne uloge. Glumci koji će se pojaviti u filmu su: Anya Taylor-Joy (The Witch, Glass), Thomasin Harcourt McKenzie (Leave No Trace), Matt Smith (The Crown, Doctor Who), Michael Ajao (Attack the Block), Synnøve Karlsen, Diana Rigg (Game of Thrones), Terence Stamp (Superman) and Rita Tushingham (Doctor Zhivago).


Anya Taylor-Joy je u intervjuu za MTV ranije ove godine govorila o filmu i režiseru: "Čovjek voli kino. Voli bilo koju umjetničku formu. S njim je tako zanimljivo pričati o muzici. On sve zna. Ne znam gdje mu to sve stane u glavi. Kao plesač odličan je u koreografiji, a ste stvari se dešavaju u ritmu muzike. Nije to baš kao što je bilo u Baby Driveru, ali je blizu."


Za produkciju filma zaduženi su Nira Park, Tim Bevan, Eric Fellner te sam Edgar. Focus Features i Film4 sufinansiraju film, dok će prvi i Universal Pictures International distibuirati film širom svijeta.

   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com