Netflix nam donosi animiranu seriju Fast&Furious: Spy RacersDreamworks Animation je na ovogodišnjem Annecy International Festivalu predstavio dva kratka trailera za dvije animirane serije koje nam dolaze ove godine. Prvi je trailer bio za Fast & Furious spinoff pod nazivom Fast&Furious: Spy Racers, te postapokaliptični Kipo & Age of Wonderbeast.


Spy Racers bi trebao da bude fokusiran na tinejdžera Tonyja Torreta (Dominicovog rođaka) nakon što ga on i njegovi prijatelji angažuju na zadatku infiltriranja u elitnu ligu trkača koja služi kao paravan za kriminalnu organizaciju čiji je konačni plan dominacija u svijetu. Ovo je još jedan proizvod koji je proizašao iz ove franšize, uključujući Hobbs & Shaw, tematski park te eventualni spinoff sa Charlize Theron u glavnoj ulozi.


Za seriju će biti zadužen Netflix, a kreatori serije su Tim Hedrick (Voltron Legendary Defender) i Bret Haaland (All Hail King Julien. Vin Diesel, Chris Morgan i Neal H Mortiz, trio koji je nerazdvojan još od filma Fast & Furious iz 2009., biti će uključeni u produkciju serije.Tyler Posey (široj publici poznat po MTV seriji Teen Wolf) dat će glas Tonyju, Camille Ramsey (American Vandal) bit će glas poznate trkačice Layla Gray, Luke Youngblood (Harry Potter) bit će trinaestogodišnji ekspert za tehniku Frostee Benson, Charlet Chung (Overwatch) je umjetnik/špijun Echo, te Jorge Diaz (Jane The Virgin) koji će biti svojevrsni mišić u ekipi, Cisco Renaldo.


Cilj Fast & Furious: Spy Racers jeste proširenje franšize, te približavanje mlađoj publici, a imena kreatora pokazuju na to da serija itekako ima puno potencijala. Serija na Netflix stiže krajem godine, tačnije 26. decembra.
   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com