Napokon najavljena druga sezona anime serije Re:ZeroDugo je vremena prošlo otkako je prva sezona anime serije Re:Zero završila. Tačnije prošle su skoro četiri godine od njenog kraja. Mnogi fanovi su se pitali hoće li u budućnosti biti nešto od tog projekta koji je sviju oduševio svojom kvalitetom. I baš kada je ta nada skoro nestala, došle su vijesti da je druga sezona u pripremi. No, ova vijest je sada vijest stara već nekoliko mjeseci, tj. bila je sve do prije nekoliko dana kada su stigle nove informacije o seriji.


Druga sezona serije Re:ZERO - Starting Life in Another World s emitovanjem će startati u aprilu 2020. godine. Ovo je prva najava za ovu sezonu, te o istoj nema puno informacija, ali uskoro bismo mogli dobiti nove, jer studio zaslužan za ovu seriju je odlučio ponovo izbaciti i prvu sezonu kao uvertiru za drugu. Re:Zero je prikazivana tokom 2016. godine, a sastojala se od 25 epizoda. Početkom sljedeće godine, tačnije od 01. januara, prva sezona će biti ponovo izbačena, ali će biti i redizajnirana. Sezona će biti skraćena (broj epizoda nije poznat), a epizode će biti produžene na sat vremena, te će donijeti i neke nove scene kao i nešto kvalitetniji stil animacije.


Što se tiče Re:Zero svijeta, ovo neće biti prvi proizvod koji smo dobili nakon 2016. godine. U Japanu ove godine izlazi i dugometražni film pod nazivom Frozen Bonds koji prati Emiliju, te prikazuje period prije događaja koji su odigrali u prvoj sezoni.


Re:Zero je svojevremeno bila jako uspješna serija širom svijeta, i to ne samo u obliku animea, već i kao manga. Zbog toga su mnogi sumnjali da je druga sezona već u pripremi, ali potvrda o tome nije stizala. Yonkou Productions je nedavno potvrdio kako je druga sezona dobila zeleno svjetlo još 2017. godine, ali su iz kreativnih razloga odlučili tu informaciju čuvati tajnom.

   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com