Najzanimljiviji naslovi koji izlaze u novembru!

Kako se godina bliži kraju, sve više izdavača video igara je spremno da preuzme vaš novac za najiščekivanije naslove ove godine. Nakon što je Call of Duty: Modern Warfare obilježio prethodni mjesec sa svojim nevjerovatnim nastavkom, kao The Witcher 3 koji se predstavio i Nintendo Switch igračima, na red dolaze neki nevjerovatni naslovi u novembru.

Prvi na listi je naravno Red Dead Redemption 2. Svi oni koji do sada nisu imali priliku da na konzoli probaju remek djelo RockStara, ovaj naslov nakon dugog iščekivanja napokon stiže i u verziji za računare. Ova akcijska avantura vodi vas u buran period kaubojske američke divljine na prelazu u 20. stoljeće i prati grupu odmetnika u njihovim kriminalnim spletkama dok se njihova banda bori kako bi pronašla mjesto za sebe u periodu koji donosi velike promjene. Igra sadrži masivni otvoreni svijet prepun zadataka i NPC-ova za interakciju, bogatstvo oružja za skupljanje i savladavanje. Naravno tu je i najveći adut ove igre - sama radnja i okruženje koje je nenadmašno ispunjeno detaljima i prelijepom grafikom.


Red Dead Redemption 2

Platforma : PC Datum izlaska: Nov. 5 Cijena: $59.99


Hideo Kojima ponovno stupa na režisersko mjesto nakon dugog odmora od Konamija i isporučuje potpuno novu akcijsko-avanturističku igru za PS4. Death Stranding je visokotehnološki simulator kretanja u postapokaliptičnoj budućnosti gdje isporučujete pakete holograma u rasturenoj i posve opustošenoj Americi. Death Stranding uključuje jedinstveni aspekt za više igrača u kojem igrači međusobno komuniciraju posredno, putem poruka, ispuštenih alata ili izgrađenih resursa koji se dijele u igri.


Death Stranding


Platforma: PS4 Datum izlaska: Nov. 8 Cijena: $59.99


Vrijeme je da zagrijete ulice Palm Cityja nadahnute Miamijem u novom Need for Speedu. Need for Speed Heat uključuje širok raspon terena za natjecanje, uključujući planinska područja i otvorena polja. Umjesto da ima prirodni ciklus od 24 sata - dan/noć, Heat omogućuje igračima da ciklus između dana i noći određuju sami shodno različitim aktivnostima, pa u legalnim eventima možete uživati tokom dana, a one dobro poznate ilegalne utrke ostavite za noćne sate. Naravno tu je i neizbježna policija koja će svoje prisustvo pojačavati kako i vaš ugled na ulicama bude rastao. Kao i uvijek budite spremni na ludu vožnju, takmičenje protiv drugih vozača i mnoštvo policije koje ćete uz malo vježbe ostaviti daleko iza sebe.


Need for Speed Heat


Platforme: PC, PS4, Xbox One Datum izlaska: Nov. 8 Cijena: $59.99


U Star Wars Jedi: Fallen Order igrate kao odbačeni Jedi-in-training, dok bježite od uništavanja Jedi odreda koji prate događaje iz Revenge of the Sith. Cal, naoružan laserskim mačem i nekim osnovnim snagama Sile, mora zaroniti duboko u borbu kako bi se oslobodio Carstva. Igra je već pokazala zavidan svijet u kojem će igrač moći okusiti nove brutalne poteze i vještine u borbi. Na vama ostaje da istražite Silu u sebi i odlučite kako je koristiti.


Star Wars Jedi: Fallen Order


Platforme: PC, PS4, Xbox One Datum izlaska: November 15 Cijena: $59.99Pokemon Sword and Shield igra se odvija u regiji Galar, zoni dizajniranoj po uzoru na modernu Veliku Britaniju, te koja se hvali mnogim britanskim znamenitostima. Sword and Shield uvode nove Dynamax i Gigantamax forme za Pokémone, što im omogućuje da privremeno rastu do ogromnih veličina tokom bitke. Igrači također mogu uživati u raznim popratnim misijama kako bi zaradili rijetke predmete ili stekli iskustvo.


Pokemon Sword and Shield


Platforma: Nintendo Switch Datum izlaska: Nov. 15 Cijena: $59.99 /ponaosob

   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com