Najavljena ekranizacija stripa Django/ZorroDanas je objavljeno kako će Quentin Tarantino raditi na nastavku njegovog filma Django Unchained. Nastavak bi trebao da bude baziran na mini seriji stripova u kojemu kao tandem rade Django i Zorro. Na scenariju bi, osim Tarantina, trebao raditi i Jerrod Charmichael, koji je poznatiji kao glumac u filmovima Neighbors i The Disaster Artist, te kao autor The Carmichael Showa.


Strip Django/Zorro napisao je Tarantino u suradnji s veteranom stripa Mattom Wagnerom (Grendel Stories, Batman, Green Hornet). Strip su objavili DC i Dynamite Entertainment. I dok Dynamite aktivno objavljuje stripove o Zorrou, DC se udružio s Tarantinom i njegovim suradnikom Reginaldom Hudlinom kako bi originalni scenarij filma Django Unchained pretvorili u strip, nakon čega se izrodila suradnja koja je donijela navedeni serijal.


Django i Zorro su legende westerna, te su oba heroja imala svoje respektivne ekranizacije u periodima kada je western bio dominantan žanr u svijetu filma. Strip se, međutim, odvija nekoliko godina nakon događaja u filmu Django Unchained, te prati naslovnog heroja na dalekom zapadu (na istočnoj obali je raspisana nagrada za njegovu glavu zbog čega je on pobjegao). On kasnije postane tjelohranitelj starijem čovjeku za kojeg će se ispostaviti da je Zorro. Njih dvojica će u nastavku surađivati kako bi lokalno stanovništvo oslobodili ropstva.


Još je od ranije poznato kako je Tarantino namjeravao snimiti nastavak filma Django Unchained, pa je čak i Hateful Eight u ranom draftu imao takvu ideju, koju je sam Tarantino kasnije odbacio. Međutim, male su šanse da će Tarantino za ovaj film biti u ulozi režisera, te će se najvjerovatnije pojaviti kao kokreator i izvršni producent. Osim toga, teško je da ćemo i Jamie Foxxa ponovo vidjeti u ulozi Djangoa, pogotovo jer je on već spreman za rad na najavljenoj ekranizaciji stripa Spawn, u režiji Todda McFarlanea, kreatora istoimenog stripa.


Film još uvijek nije ušao u fazu preprodukcije, zbog čega se zvanične informacije o glumcima, režiseru i ostaloj ekipi mogu očekivati nekada kasnije ove godine. Najvjerovatnije nakon izlaska novog Tarantinovog filma Once Upon a Time in Hollywood.

   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com