Multifunkcionalna mini tastatura

Tastatura Power Vessel Mini Gaming je vrhunski prenosivi bežični pribor. Kontroler za igre, ručno optimizirana tipkovnica, bluetooth muzički player, miš za računar i univerzalni daljinski upravljač - Power Vessel pokriva sve vaše potrebe kontrolera u jednom džepnom uređaju!Foto: tomsfinds.com

Power Vessel ima bluetooth vezu. Tri funkcijska režima između koje lako možete mijenjati te vam omogućuju prebacivanje između optimiziranih gaming kontrola, optimiziranih kontrola miša i tipkovnice ili kontrole muzike.


Glavni modovi rada su: G-mod, M1-mod te M2 mod.


G-mod


-predstavlja gaming mod koji je optimiziran za rad na PC i android igrama koje su dostupne na mobilnim uređajima i TV Box-u. Treba napomenuti da posjeduje i 8-smjerni klizni analog. Ovaj mod nije kompatibilan sa iOS igrama.


M1-mod


-M1 mod je kompatibilan sa Mac, Windows, Linux, Android, iOS (mobilni uređaji) i TV Box uređajima koji podržavaju bluetooth miš i tastaturu. Klizni analog radi kao kontroler miša, a X / Y / B / A dugmad funkcionišu kao dugmad za usmjeravanje. L1 / L dugmad će biti postavljena kao L taster miša, R1 / R dugmad će biti postavljeni kao R taster miša.

Prema veličini i rezoluciji vašeg monitora, možete odabrati brzinu miša klikom na "Fn + space bar". Ovo je jedan od definitivno najnaprednijih bežičnih mini input uređaja.

iOS ne podržava miš!


M2-mod


M2-mod je najbolji mod za iOS uređaje kao što su iPhone, iPad i Apple TV. Obično radi na većini Mac / Windows / Linux PC, Android / iOS Mobile i TV box uređaja koji podržavaju bluetooth tastaturu.

Klizni analog će predstavljati dugmad sa strelicama, a dugmad X / Y / B / A će biti Home / Page Up / End / Page Down dugmad odnosno, to su im funkcije u ovom režimu/modu rada. L1 / L dugmad će biti podešena kao "Tab" dugme, R1 / R dugmad će biti podešena kao "Enter" dugme.


Također posjeduje i opciju univerzalnog kontrolera za vaše Hi-Fi uređaje.


Najzanimljivije je to da je ova tastatura veoma kompaktna te da veoma lako može stati u džep što vam omogućava da je nosite sa sobom bilo gdje. Cijena se kreće negdje oko 22 dolara.


Foto: tomsfinds.com

Foto: tomsfinds.com

   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com