Kevin Feige priznao kako su Honest Trailers značajno uticali na stvaranje MCU filmovaSvako gledanje nekog sljedećeg superherojskog filma dolazi s velikim očekivanjima. Tako je npr. slučaj i s novim filmom Spider-man: Far From Home koji treba da zaključio treću fazu u Marvelovom univerzumu kao i da bude neki oblik zaključka na priču iz Endgamea. To je veliki teret za jedan film. Ali, tako je bilo i sa svakim prethodnim. Thor: Ragnarok je imao isto tako velika očekivanja nakon poprilično blijedih prethodnika. Filmovi iz Marvelovog univerzuma daleko od toga da su besprijekorni; štaviše puno je više onih prosječnih i manje, nego onih koje bi nazvali klasicima žanra. Jedan od najvećih problema filma bila je vremenska linija, ali bilo je tu i rupa druge prirode. No, da nisu jedino fanovi ti koji primijete takve propuste potvrdio je i predsjednik studija Kevin Feige, te je govorio o tim problemima u jednom intervjuu.


Feigea su nedavno na BET dodjeli nagradi pitali da li zna i da li prati podcaste na YouTubeu pod nazivom How It Should Have Ended te Honest Trailers. Iako bi mnogi mogli pretpostaviti kako veliki studio kao što je Marvel ne obraća puno pažnju na takve stvari, Feige je potvrdio kako on i ljudi iz Marvela prate obje serije.


"To su standardno veoma smiješne emisije.", rekao je Feige. "Kada smo radili Civil War prije nekoliko godina bilo je trenutaka dok smo razvijali film pokušavajući učiniti sve razrađenim i bez rupa, kada smo govorili "ne želimo da se to pojavi u sljedećem Honest Trailers videu". U studiju je uvijek bio glavni problem taj da ako ne riješimo neko veliko pitanje, oni će to primijetiti i prozvati nas zbog toga. Oni su nam često bili najveća motivacija."


U nastavku možete pogledati najrecentniji Honest trailer vezan za MCU u kojem je ekipa iz Screen Junkiesa napravila pregled čitavog Marvelovog unierzuma, tačnije svih 21 film, sem Edngamea koji ćemo imati priliku da pogledamo, vjerovatno, nekada krajem mjeseca. Ovo je ujedno bio i njihov 300. video.   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com