Fantastičan zvuk i prilagodljivo RGB osvjetljenje - Logitech G560

Ako već duže vrijeme tražite zvučnike koji će vam pružiti vrhunski ugođaj i kvalitetan zvuk prilikom igranja ili gledanja filmova onda je G560 pravi izbor za vas.

Logitech G560 su zvučnici veoma jednostavnog dizajna, što smo i prije mogli vidjeti kada je u pitanju Logitech, te s obzirom da se sastoji od 2 vrhunska satelitska zvučnika (V:14.8cm, Š:16.6cm, D:11.8cm) te jednog subwoofer-a (V:40cm, Š:25cm, D:20cm) bez obzira na njihovu veličinu neće zauzimati mnogo prostora na vašem gaming stolu.

Iako je riječ o 2.1 sistemu, sa njim ćete i dalje osjetiti eksplozivnu akciju i zvuk sa 240W (120W RMS) snage koja napaja subwoofer i dva satelitska zvučnika.


Foto: logitech.com/Screenshot


Ono što je zanimljivo za ovaj zvučni sistem jeste da posjeduju RGB osvjetljenje ali ne bilo kakvo. U pitanju je LIGHTSYNC RGB osvjetljenje koje ima mogućnost da automatski reagira na vaš sadržaj koji se trenunto nalazi na monitoru. Dakle, svjetlo i boja mogu se sinhronizovati sa onim što je na vašem monitoru, reagovati u ritmu zvuka ili isporučiti posebne svjetlosne efekte programirane od strane developera/programera.


Također, uz pomoć Logitech G HUB-a , možete odabrati bilo koje područje na monitoru i "dodjeliti" ga bilo kojoj od 4 zone osvjetljenje, a nakon toga LIGHTSYNC će omogućiti da se odabrane boje prikažu na satelitskim zvučnicima a rezultat će biti zapanjujuće osvjetljenje u sobi što će vam omogućiti jedno novo iskustvo.


Foto: logitech.com/Screenshot


Kako navode iz Logitecha programeri igara rade s njihovim LIGHTSYNC SDK-om kako bi programirali efekte boja i animacija za svaku igru, a to ujedno i znači da će svi oni spektakularni trenuci u igrama na koji se kreatori igre usredotoče sada biti i dodatno uljepšani i poboljšani sa RGB osvjetljenjem.


Sa LIGHTSYNC-om možete kombinovati 16.8 miliona boja kako bi osvjetljenje prilagodili vašem stilu i setup-u.


G560 možete povezati na različite načine: USB, 3.5mm i Bluetooth. S tehnologijom Logitech Easy-Switch možete bez problema prebacivati između 4 povezana uređaja.Foto: logitech.com/Screenshot
   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com