Ewan McGregor u pregovorima za ulogu Obi-Wan Kenobija u seriji za Disney+Napokon će Star Wars fanovi dobiti ono što su godinama priželjkivali. Nakon godina nagađanja jutros je iz nekoliko različitih izvora objavljeno kako Disney priprema seriju od Obi-Wan Kenobiju za njihovu nadolazeću Disney+ platformu. Ono što sve fanove posebno raduje jeste vijest da je Ewan McGregor, koji je igrao Kenobija u prequel trilogiji, navodno u pregovorima da se ponovo pojavi u toj ulozi.


McGregor je, što se tiče prequel trilogije, svim fanovima serijala ostao u sjećanju po svojoj karizmatičnoj i zanimljivoj ličnosti. Kada je Disney krenuo sa serijom spinoff filmova kao što su Rogue One i Solo, svi su mislili kako je Kenobi sljedeći na listi. Iz studija su međutim, najavili kako je u planu da rade film o Boba Fettu.


Loš uspjeh filma Solo studio je natjerao da otkažu svaki sljedeći spinoff film. Kako je ideja o novom streaming servisu zaživjela, tako su se iz studija okrenuli razvoju serija. Iz Disneya su najavili cijeli spektar serija, koji uključuje dvije Star Wars serije: The Mandalorian, koju ćemo imati priliku da gledamo već ove godine, te seriju o Cassianu Andoru, liku iz filma Rogue One kojeg je igrao i igrat će ponovo Diego Luna. Alan Tudyk će se, također, vratiti u potonju seriju u ulozi K-2So.


Još uvijek nema nikakvih detaljnijih informacija. Iz Disneya nisu komentarisali ove navode koji su izašli sedmicu prije D23 Expo sajma koji će se održati u Kaliforniji. Ako do tada pregovori s McGregorom budu završeni možemo očekivati i neki okvirni datum kada bi serija mogla izaći.   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com