DC Titans dolazi ranije nego što se očekivalo, Doom Patrol dobija drugu sezonu!DC filmski univerzum je, također, na ovogodišnji Comic-con donio neke jako zanimljive vijesti. Njihove vijesti su vezane za njihovu streaming platformu.


Na prvom mjestu je svakako njihova najbolja serija Titans čija će druga sezona doći puno prije nego smo očekivali. Premijera druge sezone će biti 06. septembra, a osim novih kostima za neke od heroja donijet će nam i pregršt novih likova. Lista novih likova je poduga, a čine je Joshua Orpin kao Conner Kent/Superboy, Esai Morales kao Deathstroke, Chella Man kao Deathstrokeov sin Jericho Wilson, Chelsea T. Zhang kao Deathstrokeova kćerka, Rose Wilson kao The Ravager, Iain Glen kao Bruce Wayne, Natlie Gumede kao Mercy Graves te Drew Van Acker kao Aqualad.


Cjelokupna originalna postava će također biti ponovo na okupu, a kako će se ova brojna ekipa nositi s velikim brojem novih likova još uvijek nije poznato.


Osim toga, iz DC-a su potvrdili kako će serija Doom Patrol dobiti i drugu sezonu, te će biti prikazivana na dvije platforme, onoj DC-evoj i na HBO MAX. Serija je najavljena za 2020. godinu.


Izvršni producenti Patrick Schumacker i Justin Halpern su okupljenoj publici na Comic-conu prikazali i pilot epizodu njihove Harley Quinn (glas Kaley Cuoco) animirane serije za odrasle. Osim toga, prikazali su i novi trailer, koji donosimo u nastavku teksta, a serija će svoju premijeru doživjeti ove jeseni na DC streaming servisu.


I na kraju producenti serije Young Justice: Outsiders prikazali su novu epizodu njihove serije i najavili su nastavak rada na franšizi izjavivši da je rad na četvrtoj sezoni već u procesu produkcije.   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com