Breaking Bad film je puno bliži objavljivanju nego što smo mislili?Filmska verzija popularne serije Breaking Bad već nekoliko godina visi u zraku na nitima špekulacija i misterioznih najava. No, izgleda da je film puno bliži objavljivanju nego što smo to do sada mislili. Bryan Cranston i Aaron Paul, zvijezde serije, jučer su zapalili društvene mreže svojim objavama na Twitteru. Obojica su podijelili istu sliku, a kao opis iste napisali samo kratko "Uskoro".


Nemoguće je zanemariti povezanost ovih postova sa serijom, tj. filmom, pogotovo kada vidimo da je i autor iste, te kreator spinoff serije Better Call Saul komentarisao postove s riječima "Radujem se ovome."Breaking Bad film je, vjerovatno, jedan od najtajanstvenijih projekata u Hollywoodu. Do sada ništa o filmu nije zvanično potvrđeno, iako je jedna od najuvjerljivijih pretpostavki da je riječ o nastavku filma koji prati lik Jesseja Pinkmana nakon događaja prikazanih u seriji. Zadnja scena s Jessejem pokazuje ga kako bježi u autu i odlazi u nepoznatom pravcu. Vince Gilligan koji je pokretačka snaga filma još uvijek nije ništa otkrio niti o filmu niti o glumačkoj postavi.


Produkcija filma je navodno trajala od prošlog novembra do februara u Albuquequeu, Novom Meksiku. Aaron Paul je na pitanja o filmu odgovarao samo kratko: "Ako bi se to desilo, da, vrlo radio bih volio biti dijelom toga."


Bryan Cranston je, također, bio poprilično tih što se tiče filma. Njegov lik, Walter White, u zadnjoj je epizodi ostao ležati na podu krvareći iz rana dobijenih u pucnjavi. Mnogi fanovi vjeruju kako je Walter White mrtav, ali serija niti u jednom trenutku to nije potvrdila. Kako će se Walter vratiti u filmu tek trebamo otkriti. Prošle je godine Cranston izjavio kako se nada da će film pratiti Jesseja kako se napokon rješava prošlosti i otkriva svoj pravi poziv u životu.Naravno, moguće je da postovi Cranstona i Paula nemaju nikakve veze s filmom, iako je već spomenuta povezanost izuzetno jaka. U februaru je bilo najavljeno kako je Netflix otkupio prava na prvo prikazivanje ovog filma. AMC, koji je emitirala seriju, kao i njen spinoff, bi trebala emitovati i film nakon Netflixove premijere.

   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com