AMD Adrenalin 2020 je spreman za download, evo što vam donosi


Dugo najavljivani AMD Adrenalin 2020 driver je sada dostupan za preuzimanje. Kao što je već bilo očekivano AMD je ovim updateom uspostavio novo povećanje performansi, tako da ažuriranjem vašeg softvera možete uživati u čak 12% uvećanju performansi u odnosu na prethodni AMD Adrenalin 2019.

U prethodnom periodu AMD je svoje ciljeve zacrtavao zajedno sa svojim korisnicima i fanovima. Tako da ukoliko ste bili zainteresovani za to, zajedno sa developerima iz AMD-a mogli ste učestvovati u debatama i donošenju ideja za novi update, a za one manje pričljive bio je tu klasični vote sistem. Zahvaljujući toj obostranoj komunikaciji u toku 2019. godine AMD je uveo neke revolucionarne izmjene kao što su Radeon Image Sharpening i Radeon Anti-Lag, i poboljšanjem performansi činili gaming iskustvo što boljim.


Dosta često nakon update drivera i osvježavanja sistema samo korištenje istih se završava tu. Ovaj put u potpunosti modifikovan i moderan izgled AMD-ovog softvera pružiti će vam potupunu kontrolu, pristup i asistenciju tokom igranja vama omiljenih video igara. Pomoću Adrenalin 2020 moći ćete pratiti statistiku, izvještaje o performansama kao još mnogo toga sve na jednom mjestu. Softver vam omogućava brzi pristup igri tako da preskaćete samo pokretanje e-stora i idete izravno u akciju kojoj možete pristupiti vrlo lako uz Adrenalin 2020 kraticu ALT+R. Jedna od najvećih pogodnosti je ta da kompletno postavljanje i kreiranje prijenosa uživo za bilo koju platformu možete obaviti unutar igre, bez potrebe za napuštanjem ili minimaliziranjem.Dobra vijest i za fanove retro igara. Integer scaling potruditi će se da slike unutar zaslona sa jednog piksela uveća na četiri ili više. Tako da sve retro igre dobijaju na modernoj oštrini prikaza i tako smanjuju mogućnost potencijalne glavobolje.

Prethodni driver je omogućavao streaming igara samo putem Wi-fi mreže na vaš mobilni uređaj. Novim osvježenjem to više nije slučaj tako da vaše omiljene igre možete igrati bilo gdje sve dok imate pristup internetu što se odnosi i na 4G i 5G konekciju.


   |  

   |  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

evolucijaportal@gmail.com   |   71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

© 2019 BY e-volution.com